instagram57 facebook

Buurtcirkel

Activiteitenagenda
tafelmetfoldersbuurtcirkel
  15 februari 2024 10:00 - 12:00

Voor wie?
Buurtcirkel is er voor iedereen met een ondersteuningsvraag, groot of klein.  Het is vooral belangrijk dat je zin hebt om mee te doen, dat je meer mensen wilt leren kennen en dat je bereid bent om andere mensen uit de Buurtcirkel te helpen. Mensen die misschien net als jij ook wel eens wat ondersteuning kunnen gebruiken.

Jouw buurt
Je vormt samen met 9 tot 12 mensen uit jouw buurt of wijk een Buurtcirkel. Je woont in je eigen huis en je spreekt met elkaar af in de buurt of bij iemand thuis.

Nog geen eigen huis
Woon je nog niet op jezelf, maar krijg je binnenkort wel een eigen huis? Dan ben je ook van harte welkom bij Buurtcirkel. Het is natuurlijk leuk als je al wat mensen kent in de buurt waar je straks zelfstandig gaat wonen.

Elkaar helpen
Ga je liever niet alleen naar de tandarts of dokter? Dan is er vast wel iemand uit de Buurtcirkel die met je mee wil gaan. Misschien ben jij wel een kei in de administratie doen. Daar kun jij dan iemand anders mee helpen. En je kunt natuurlijk samen leuke dingen doen. Af en toe samen koken, sporten of een lange wandeling maken. Heb je een vraag of een probleem? Dan weet iemand uit de Buurtcirkel misschien het antwoord wel.

 

https://buurtcirkel.nl/

 

 

Datumoverzicht (Evenementdetails)


  • Van 11 januari 2024 10:00 tot 19 december 2024 12:00
    donderdag

klik op het kaartje voor een groter scherm

map