Heel erg tof dat je er aan denkt om bij ons vrijwilliger te worden. We hebben verschillende mensen nodig voor hele uiteenlopende zaken. Gastheren en vrouwen, mensen die het leuk vinden om achter de bar te staan tijdens onze vaste activiteiten, zoals darttoernooien, jamsessies, verschillende inloopmomenten voor jongeren of de ggz.. Hulp bij onze activiteit voor mensen met een beginnende dementie.

Kijk even in de agenda wat er allemaal te doen is, stuur een mailtje, bel Frank of vul het onderstaande formulier in. 

Mensen die het bestuur willen versterken, mensen met nieuwe ideeen, mensen die graag klusjes willen doen..

Met andere woorden, zoek je iets leuk te doen en zoek je een nieuwe familie om je bij aan te slutien? Vul dan onderstaand formulier in! ;)

 

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Beantwoord deze vraag met Ja of Nee
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

* = Verplicht veld

Aan de hand van jouw reactie nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor een intakegesprek. 
Indien je aangenomen wordt dan teken je een vrijwilligersovereenkomst. Het personeelshandboek en het functieprofiel zijn onderdeel van deze overeenkomst.

Om ervoor te zorgen dat De Zeskanter een open, transparante en veilige omgeving voor iedereen blijft, hebben wij een gedragscode opgesteld. Alle (vrijwillige) medewerkers dienen deze gedragscode te kennen en zijn verplicht zich hieraan te houden. Afwijkingen van deze code zullen op gepaste wijze gesanctioneerd worden. De gedragscode is opgenomen in het personeelshandboek.

Door het versturen van dit formulier ga je automatisch akkoord met onze privacyverklaring.

 

Meer info over bijvoorbeeld in contact komen met een vertrouwenspersoon ga naar https://www.zaankantersvoorelkaar.nl/sociale-veiligheid

klik op het kaartje voor een groter scherm

map